Tamamlanan Etkinlikler arşivleri |

Kategori Arşivleri: Tamamlanan Etkinlikler

• 10:00 - 17:00
  • GSMF BİNASI bina içi avlu
Çiçek Atölyesi “Ahşap Kutularda Sonbahar”

Türü Atölye, Workshop Konu Çiçek Atölyesi- Ahşap Kutularda Sonbahar Konuşmacı(lar) Gift For You Düzenleyen HKU İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Organizasyon Dil Türkçe Açıklama Etkinlik tüm öğrencilerimize açıktır. Katılım için Arş.Gör.Şeyma İNCESAKAL’a istek bildirerek kayıt olmanız gerekmektedir.

Yeşil Bina Tasarımı | Doç.Dr. Yasemin AFACAN

Türü Söyleşi, Seminer Konu Yeşil Bina Tasarımı Konuşmacı Doç.Dr. Yasemin AFACAN (İ.D.Bilkent Ünivesitesi) Düzenleyen GSMF-İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Dil Türkçe Açıklama

• 10:00 - 17:00
  • GSMF B5 nolu salon
İç Mekan Tasarımı ve Malzeme (Workshop)

Türü Workshop Konu İç Mekan Tasarımı ve Malzeme Konusmacı Murat ÖZDAMAR (Bilkent Üniversitesi –  İç Mimarlık Bölümü) Düzenleyen GSMF İç Mimarlık Bölümü Organizasyon Dil Türkçe Açiklama

• 12:30 - 14:00
  • GSMF 202
Bir Tasarım Hikayesi “Miniatürk” | Dr. Murat Uluğ

Türü Söyleşi-Etkinlik Konu Bir Tasarım Hikayesi “Miniaturk” Konusmaci(lar) Dr.Öğr.Üyesi. Murat ULUĞ Düzenleyen GSMF Organizasyon Dil Türkçe Açıklama

• 15:00 - 16:00
  • Güzel Sanatlar Ve Mimarlık Fakültesi GSMF202
BIM Süreçleri ve ARCHICAD Semineri

Türü Eğitim, Seminer Konu BIM Süreçleri ve ARCHICAD Semineri Konuşmacı(lar) Mimar Fethican Çetinkaya Düzenleyen Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Organizasyon Bimsoft – Graphsoft Archicad & Creative Art Öğrenci Kulübü Dil Türkçe Açıklama Seminere tüm öğrencilerimiz davetlidir.

• 09:00 - 18:00
  • CAD Laboratuvarı
Graphısoft ARCHICAD Başlangıç Eğitimi

Türü Eğitim Konu Graphısoft ARCHICAD Başlangıç Eğitimi Konusmacı(lar) Mimar Fethican ÇETİNKAYA Düzenleyen Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Organizasyon Bimsoft – Creative Art Öğrenci Kulübü Dil Türkçe Açıklama NOT: Eğitim için kontenjan sınırlıdır. Katılım için kayıt yapılması zorunludur.

• 11:00 - 17:00
  • GSMF Binası "Avlu"
“Bakır Obje Üzerine Resim Çalışması” (Workshop)

Türü Workshop Konu “Bakır Obje Üzerine Resim Çalışması” Konusmaci(lar) Funda İyce Tuncel Düzenleyen HKU İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Organizasyon Dil Türkçe Açıklama Etkinlik tüm öğrencilerimize açıktır. 3 oturum şeklinde olacaktır. Oturum 1: 11:00 Oturum 2: 13:00 Oturum 3: 15:00 Katılmak isteyenlerin Fakülte Sekreterliğine isim yazdırmaları gerekmektedir. Not: Kontenjan sınırlıdır.

• ZOOM Konferansı
COVID-19 Sonrası Mimari Planlama

Türü Söyleşi, Seminer Konu “COVID-19 Sonrası Mimari Planlama” Konusmaci(lar) Dr. Murat Özdamar Düzenleyen İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Organizasyon GSMF Dil Türkçe Açiklama Tüm öğrencilerimiz davetlidir. Katılmak isteyen öğrencilerimizin “hmerve.tatli@hku.edu.tr adresine mail atmalarını rica ederiz.