Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile Türk Dili ve Edebiyatı Vize Mazeret Sınavları

İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI

Değerli Öğrencilerimiz,

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülmekte olan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve  Türk Dili ve edebiyatı  derslerinin 2020-2021 Güz Dönemi online vize sınavı sadece bir hak tanımlanmaktadır. Sınav esnasında internet kesintisi, sistemsel sorunlar vb. problemlerden dolayı sınavlarını yapamayan öğrenciler vize sonrası yapılacak olan mazeret sınavına girmeleri gerekmektedir.

Mazeret sınavına sadece fakülteye resmi dilekçe başvurusu ile bildirim yapılacak öğrencilerin başvuruları değerlendirilecektir. Mazeret Sınavı Başvuru Formu ve OYS Online Sınav Modülü Kullanım Kulavuzu ektedir.

Ek dosyalar

Mazeret Sınavı Başvuru Formu