2020-2021 Güz Dönemi AİİT I / Türk Dili I Telafi Sınavı |

İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI

2020-2021 Güz Dönemi AİİT I / Türk Dili I Telafi Sınavı

2020-2021 Güz Dönemi AİİT I / Türk Dili I Telafi Sınavı

Sevgili Öğrenciler,

Uzaktan öğretim yöntemiyle verilen Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ­1 / Türk Dili ve Edebiyatı 1 derslerinin telafi sınavları 05-06 Eylül 2020 tarihleri arasında öğretim yönetim sistemi(OYS) üzerinden yapılacaktır.

Telafi sınavlarına vize sınavını sistemde yaşadığı problemden dolayı yapamayan öğrenciler girecektir. Vize sınavını yapıp sonuçları sistemde gözüken öğrenciler, telafi sınavlarına girseler dahi sadece vize sınavında aldığı sonuçlar değerlendirme altına alınacaktır.

Telafi sınavları için bir uygulama hakkınız vardır. Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) için kullandığınız kullanıcı adı ve şifrenizle internet sayfasında https://oys.hku.edu.tr adresinden sınav uygulaması yapabilirsiniz.

Sınav esnasında herhangi bir sorun karşılaşmamanız için aşağıdaki huşulara uymanız gerekmektedir.

 

  • Her ders için 20 sorudan oluşmaktadır ve süresi 25 dakikadır.
  • Sınava girilen dersler sistem üzerinden görülebilecektir.
  • Öğrenciler, sınav için ilan edilen zaman dilimi içerisinde istedikleri saatte sistemden sınava girebileceklerdir.
  • Birden fazla dersten sınava girecek öğrenciler için her bir dersten ayrı sınav uygulanacaktır. Bu öğrenciler her bir dersten belirlenen tarih aralığında yalnızca bir kez sınava girebileceklerdir.
  • Sınava masaüstü, dizüstü bilgisayarlar, tablet ve telefon üzerinden girilebilecektir.
  • Sınavlarınızda herhangi bir problem yaşamanız halinde sakine.hakkoymaz@hku.edu.tr, murat.erkoc@hku.edu.tr ve busra.oztekin@hku.edu.tr adresine mail yoluyla ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler